Bästa bookmakerbonus från tre spelbolag

Hösten startar bra med tre riktigt bra oddsbonusar. Det handlar om Snabbare, LeoVegas och Unibet som bjuder på bästa bookmakerbonus just nu. Vad sägs om t.ex 100% oddsbonus upp till 2500 kr? Det välkomsterbjudandet får nya kunder hos Snabbare. I detta inlägget kommer vi att kika lite närmare på vad dessa tre spelbolag erbjuder alla nya kunder.

Hämta din bookmakerbonus hos Snabbare

Bästa bookmakerbonus från tre spelbolag

Bästa bookmakerbonus – Snabbare, LeoVegas och Unibet

Gillar du att betta på sport så kanske du trots allt missat något av dessa tre toppbolag Snabbare, LeoVegas eller Unibet. Just nu hittar man marknadens bästa oddsbonusar hos dem. Här nedan kikar vi närmare på spelbolagens olika bonusar till nya kunder. Norska spelare hänvisar vi till Oddsbonuskode.nu eller Bookmakere.nu

Snabbare
Nya kunder som väljer att prova på Snabbare kan se fram emot ett välkomsterbjudande som ger 100% bonus upp till 2500 kr. Det innebär att om du sätter in 2500 kr så kommer du att ha 5000 kr att spela med. Men det gäller att passa på nu för erbjudandet finns bara tillgängligt fram till 31 oktober.
När det gäller omsättningskrav så ligger det på 8 gånger insättning samt bonus till ett minsta odds på 1.80. Minsta insättning ska vara på 100 kr och du har 60 dagar på dig att spela igenom bonusen.
Till Snabbare

LeoVegas
Öka dina vinstchanser med hjälp av LeoVegas oddsbonus till nya kunder. Just nu får man 100% oddsbonus upp till 2000 kr. Gör en insättning på 2000 kr så kommer du att ha 4000 kr att spela med på sport.
Hos LeoVegas ligger omsättningskravet på 8 gånger bonusbeloppet till ett minsta odds på 1.80. För att få erbjudandet gäller det att du gör en insättning på 100 kr eller mer. LeoVegas ger dig 60 dagar på dig att spela igenom bonusen.
Till LeoVegas

Unibet
Till sist vill vi tipsa om Unibets välkomsterbjudande på odds. Nya kunder som gör sin första insättning hos Unibet får 100% oddsbonus upp till 2000 kr. Det gör att du spelar med 4000 kr om du sätter in 2000 kr.
LeoVegas omsättningskrav ligger på 6 gånger bonuspengarna till ett minsta odds på 1.40. För att få bonusen ska du sätta in 100 kr eller mer. Inom 60 dagar ska du ha uppfyllt omsättningskraven.
Till Unibet