Bästa svenska bookmaker för betting på tennis 2021

Vilken är den bästa svenska bookmaker för betting på tennis 2021? Och med svenska menar vi såklart att spelbolaget har en svensk spellicens. Kolla i listan vilka bookmakers som vi tycker är bäst när vi bettar på tennis.

Bästa svenska bookmaker för betting på tennis 2021

Betting på tennis 2021

När det gäller betting på tennis 2021 handlar mycket om att kunna erbjuda bra livebetting. De flesta spel på tennis som läggs idag är livebet. Fördelen med tennis jämfört med ex fotboll är att varje nytt game är en nystart i matchen. Det är även så att man som spelare lätt kan hitta svackor hos en spelare under en match där man kan betta till förmånliga odds. För att kunna se detta krävs givetvis att man ser matchen och är duktig på tennis.

Vilka svenska spelbolag är då bäst på att erbjuda livebetting på tennis? Jo, baserat på spelutbud före och under match samt vilka odds de erbjuder så finns det en klar vinnare som de flesta som bettar på tennis bör prova. Den bookmaker vi rekommenderar är Unibet.

Bästa svenska bookmaker – Unibet

Den bookmaker vi anser är bäst på tennis är Unibet och här kommer vår motivering:

  • Stort utbud av livebetting på tennis
  • Bra odds på matcherna ofta 96-98% återbetalning
  • Livestreaming på Grand Slam
  • Bra oddsbonus som inkluderar spel på tennis

Listan kan göras längre men detta är alla anledningar i sig att prova på en av Sveriges största bookmakers. Och extra bra passar Unibet för den som vill betta på tennis. Det går även att se ex livestreaming på Australian Open och flera andra Grand Slam turneringar.

Unibet oddsbonus 2021

Unibet oddsbonus på tennis är på 100% upp till 100 kr. Perfekt för den som vill testa på dem utan att sätta in någon större summa direkt. Bonusen innebär att den som sätter in 100 kr får 100 kr extra och har totalt 200 kr att spela med. Dessa extra 100 kr kommer som ett freebet helt utan omsättningskrav.

Till Unibet