Bookmaker Expekt ger 50 kr när Zlatan gör mål i Premier League

Ingen kan ha undgått nyheten om att Sveriges egna Zlatan Ibrahimovic lämnat Paris Saint-Germain och Champions League för att nå nya framgångar i engelska Premier League och Manchester United. Säkerligen kommer supermålskytten att ta engelsmännen med storm, något han visade redan under första liga-matchen med nya laget den 7 augusti, när han 10 minuter innan matchens slut nickade in segermålet mot förra årets Premier League-mästare Leicester.

Vad många kanske undrar i och med Zlatans flytt till Manchester United och de frammarscher laget kan göra i hans närvaro, är vad det innebär på bettingmarknaden och hur vi som fotbollsentusiaster kan vinna pengar på det. Så, vad finns det för erbjudanden i och med detta? Ett av de bästa erbjudanden som finns är ett som pågår under hela säsongen, och kommer från Expekt. De kallar det Zuper-bonus. Till Expekt

Bookmaker Expekt ger 50 kr när Zlatan gör mål i Premier League

50 kr när Zlatan gör mål i Premier League

Nu när Zlatan spelar sin första säsong i Premier League, passar Expekt på att fira detta genom att ge ut 50 kronor i bonus för varje match som han gör mål. Detta betyder att du kan vinna upptill 1900 kronor, bara genom den här bonusen, givet att du spelar och att Zlatan sätter bollen i nätet. Du behöver ingen kampanjkod för att ta del av bonusen

Bookmaker Expekt

För att ta del av bonusen hos Bookmaker Expekt behöver du anmäla dig till kampanjen. Sedan bettar du för minst 50 kronor med lägsta odds 1.50, och får sportbonusen om Zlatan gör mål under dagens match. Du behöver spela samma dag som matchen spelas och innan avspark.
Det här är ett riktigt bra erbjudande, just för att det håller sig hela säsongen. Det blir väldigt lätt att komma ihåg att spela inför varje match, då man kan sätta det som vana. Förhoppningsvis kommer vi att få se många matcher när Zlatan sätter bollen i nätet under årets säsong!
Dessutom får alla nya spelare 1000 kr i gratispel.

Till Expekt