Bookmaker Expekt med 500% sportbonus

De gyllene tre som de första ”riktiga” svenska spelbolagen skulle kunna benämnas: De som var med i starten då spel på internet introducerades var bookmaker Expekt, Betsson och Unibet. Expekt har utmärkt sig som en riktig bookmaker av engelskt snitt men med svensk kostym.

Det är därför väldigt roligt att kunna skriva om Expekts fantastiska sportbonus som ökar din spelkassa med 500%! Sätter du in en 100 kronor får du således helt plötsligt hela 600 kronor att spela för. Pengar som gör att du kan förverkliga det som dina geniknölar tänkt fram. Till Expekt

Bookmaker Expekt med 500% sportbonus

Massor med sport och odds med Expekt

Chanserna att vinna ökar dramatiskt med bookmaker Expekt sportbonus. Med den fullspäckade sportsbook som Expekt håller kan du spela på din favoritsport och/eller udda sporter. Ibland kan häpnadsväckande goda odds bjudas på någon specialare, det gäller bara att hålla ögonen öppna!

Du behöver inte fundera länge innan du går med i det gedigna spelbolaget Expekt. Det är definitivt värt att testa för den lilla summan på 100 kronor. Spela klokt och ditt kapital kommer växa, var så säker!

Vad innebär 500% bonus

– Registrera först ett konto hos Expekt.
– Din insättning matchas sedan med 5 gånger pengarna.
– Bonusen måste sedan omsättas 6 gånger innan vinsten på den är din.
– Du måste spela på odds som är minst 2,00.
– Denna välkomstbonus är inte det enda som väntar hos bookmaker Expekt. Var beredd på att det ofta kommer en så kallad lojalitetsbonus som på engelska heter reload-bonus. Dessa kanske inte direkt regnar ner som manna från himlen men de dyker definitivt upp då och då.

Bookmaker Expekt frontfigur

Expekt startade redan innan millennieskiftet, år 1999. Förutom bookmaking med odds inom sport tillhandahåller de casinospel och poker.

Expekt riktar sig visserligen till svenskar men har miljontals kunder i ett par hundra länder världen över. Gör som före detta fotbollsproffset Glenn Strömberg, spela odds hos Expekt!

Till Expekt