England – Iran 21/11 i Fotbolls VM 2022

England – Iran möts den 21/11 kl 14.00 i fotbolls VM. Detta är VMs andra match och den mest intressanta under den första VM dagen. Ska England visa redan nu att man är en kandidat till VM guldet?

England - Iran 21/11 i Fotbolls VM 2022

England – Iran den 21 november 2022

England – Iran den 21 nov är den hetaste matchen under den första VM dagen. England har en riktigt stark trupp med spelare som Harry Kane, Phil Foden, Raheem Sterling och Jack Grealish. En förväntad laguppställning för England ser ut så här:

Englands laguppställning mot Iran 4-3-3
Målvakt: Pickford
Försvar: Walker, Maguire, Stones, Shaw
Mittfält: Rice, Bellingham, Mount
Anfall: Sterling, Kane, Grealish

Kanske är det så att Phil Foden spelar istället för Grealish men det är nog dagsformen som avgör när Gareth Southgate tar ut son startelva. Här hittar ni hela Englands VM trupp

När det gäller Iran så har de ett bättre lag än vad många tror. De är på en 21 plats i Fifas världsranking vilket innebär att de är ett bra lag. det är lite svårare att pricka in rätt startelva för Iran men vi tror på följande spelare.

Irans laguppställning mot England 4-1-4-1 – Preliminär
Målvakt: Alireza
Försvar: Noorafkan, Hosseini, Kanaani, Moharrami
Def Mittfält: Ezatolahi,
Mittfält: Jahanbaaksh, Nourollahi, Ali Gholiz, A Sayyadmanesh
Anfall: Azmoun

Englands matcher i Vm 2022 är förutom mot Iran även mot USA och Wales. Det är en ganska stark grupp utan något dåligt lag. Vi tror ändå att England kommer vinna gruppen med tre raka segrar och relativt enkelt nå åttondelsfinal.

Odds på matchen

Alla svenska spelbolag har odds på denna VM matchen och då bör man som spelare välja att spela där oddset är högst. Titta in på oddsjämförelsen på Speltipssidan.se för att se vilket spelbolag som har bäst odds på matchen.

Vill man betta på VM bär man även ta del av alla de Sportbonusar som finns att tillgå hos spelbolagen med en svensk spellicens.

Ett av de bästa spelbolagen att betta hos under VM är Unibet