NordicBet oddsbonus

NordicBet är ett mycket intressant och spännande spelbolag och bookmaker online. Detta inte bara för att de har slagit sig fram som en av de största på den nordiska spelmarknaden. Här handlar det om personer med kunskap som stod bakom redan från start. Detta visade sig inte minst när Betsson AB 2013 förankrade sig som ägare av Nordicbet. Helt enkelt ingår numera detta spelbolag i en av världens största spelkoncerner. Detta syns också i många fall på de erbjudanden du ser hos denna bookmaker av högsta kvalitet. Det första du ser som ny spelare är den fina NordicBet oddsbonus du erbjuds! Till NordicBet

Nordicbet oddsbonus

Nordicbet oddsbonus – Bra bookmakerbonus

En bookmakerbonus är naturligtvis samma som oddsbonus, bettingbonus eller sportbonus. Det finaste och mest intressanta av allt är att du inte bara får en av dessa hos Nordicbet. Här erbjuds du en kombination av fritt och riskfritt spel, samt en kontantbonus. Vad detta då i klartext handlar om är 100% i sportbonus upp till 1000 kronor, samt ett riskfritt spel värde 250 kronor. Är detta verkligen något du kan stå emot som spelare på betting online? Kommer du att falla för detta erbjudande och bli en i gänget av alla spelare hos detta spelbolag? Vad som står helt klart är att du gör ett perfekt val. Hur bra detta blir kan du läsa vidare nedan.

Bookmakerbonus – Detta skrivs i omsättningskraven

Regler och villkor får alla lära sig att leva med i livet. Likadant kommer det att vara för alla som spelar betting online. Här tar du del av ett erbjudande och alla dessa kommer oftast med omsättningskrav och regler du måste följa. Naturligtvis är det inget som säger att du måste följa dem, men i det fallet går din oddsbonus förlorad. När du vill vinna riktiga pengar av din sportbonus hos Nordicbet gäller dessa regler.

När det handlar om kontantbonusen som utgör den största delen av din bookmakerbonus är denna upp till 1000 kronor. Du kan utnyttja erbjudandet redan vid en insättning av ynka 100 kronor, och få 100% i bonuspengar att spela för. På dessa finns det omsättningskrav och dessa är att bonusbeloppet måste omsättas i spel minst sex gånger. Detta till ett lägsta odds av 1,80 per spelad match.

Utöver din kontantbonus finns det riskfria spelet på 250 kronor. Här måste du ha minst 250 kronor i riktiga pengar att spela för på ditt spelkonto. När du sedan markerar att du lägger ditt riskfria spel, får du tillbaka pengarna vid förlust. Om du får en vinst på ditt riskfria spel, kommer detta att vara bonuspengar belagda med omsättningskrav. Detta krav gäller enbart vinstsumman och är på 3 gånger det totala vinstbeloppet. Detta omsättningskrav kommer du att ha 14 dagar på dig att klara. På den övriga kontantbonusen gäller 30 dagar för att klara de krav du ställs inför.

Nordicbet – När din bookmakerbonus är över

Det roliga tar aldrig slut hos Nordicbet. Här handlar inte allt om att vara ny spelare och få en enda bonus. Detta spelbolag formligen överöser sina spela på betting online med bonusar. Just nu är det exempelvis mera riskfria livebet som finns, du kan vinna exklusiva fotbollsresor, få gratisspel på NBA-basketligan samt ett löfte om de högsta vinsterna på allsvenska matcher. Helt enkelt finns det förmodligen inget som står som ett hinder när det gäller valet av Nordicbet. Här får du som nya och lojal spelare allt serverad på ett silverfat. Det är bara dina spel och betting online som skiftar färgen till guld när du vinner.

Naturligtvis får du livebetting och livestreaming hos Nordicbet

Som ett spelbolag som ingår i Bettson AB gruppen, så kommer det naturligtvis att finnas livestreaming hos Nordicbet. Detta är också av en mycket hög kvalitet, som gör att du kan se din favoritsport överallt. Vare sig du vill ligga i sängen eller sitta vid datorn når du den enkelt. Här fungerar allt perfekt i mobilen, där du kan lägga dina bettingspel live och se matchen i surfplattan.

När det gäller just livebetting kommer Nordicbet att vara en av de som ligger på toppen av tårtan. Här ser det ut att inte finnas några gränser på det stora utbudet av spel. Hos Nordicbet får du dagligen massor av matcher och spel i livebettingsektionen. Detta betyder att detta spelbolag är en plats där alla kan finna spel de önskar och tycker om. För att göra det enkelt kan du säga att cirka hälften av alla de svenska fotbollsmatcherna kommer att finnas som livebetting. Inte illa för alla de som gillar detta och ser till de bättre chanserna att vinna.

Support och ekonomi hos Nordicbet

Du som spelar betting online och tar ett erbjudande om en bookmakerbonus, vill också ha det enkelt rörande ekonomin. Detta gäller då många gånger insättningar och uttag. Hos Nordicbet går allt snabbt och du får många olika valmöjligheter. Här fungerar VISA, Mastercard, Skrill, Neteller och Paysafecard samt även Banköverföring. Inom detta är det bara Mastercard och Paysafecard du inte kan göra uttag genom.

Den support du får som spelare hos Nordicbet är av hög kvalitet, och även här med många valmöjligheter. Här kallas detta för hjälpcenter och erbjuder en stor sektion av vanliga frågor och svar. Om du mot förmodan inte finner ditt svar, kan du kontakta via livechat, e-post eller telefon. Detta gör att du alltid får hjälp snabbt och professionellt hos Nordicbet. Här finns det support dygnet runt och detta gör också att Nordicbet blir ett av de självklara valen för många spelare på oddsspel.

Övriga spel och underhållning hos Nordicbet

Alla vill inte spela betting eller oddsspel, och en del gillar inte ens sport. Andra gillar sport men kombinerar detta med andra spel där de har chansen att vinna pengar. Vilken typ av person du än är, kommer Nordicbet alltid att ha något att erbjuda. Här finner den som vill ett mycket bra mobil och när casino, samt ett professionellt pokerrum. Det bästa av allt är att välkomstbonusarna haglar och att allt fungerar perfekt i mobiler och surfplattor. När du ser Nordicbet och ska välja en bookmaker på nätet, så är det svårt att finna någon bättre.

Till NordicBet