Scandibet en ny bookmaker med bra oddsbonus

Du som gillar att spela oddsspel, vill göra detta på nätet samt söker efter det senaste kommer att finna ett spelbolag som bär namnet Scandibet. Denna bookmaker på nätet är helt ny för 2017 och är helt svensk. Vad mera kan du önska som en hängiven patriot för ditt hemland?
Till Scandibet

Scandibet en ny bookmaker med bra oddsbonus

Jo, naturligtvis räcker inte detta, utan du får skattefria vinster med hjälp av att Scandibet har sin spellicens fast förankrad i spelparadiset Maltas trygga hamn.

Efter detta finns du en mycket fin oddsbonus och livebetting av hög klass. Helt enkelt kommer du som väljer detta spelbolag att vara den som provar en bra bookmaker som spås stora framgångar på nätet!

Få din oddsbonus hos Scandibet

Alla nya spelare på ett spelbolag som vill räknas till den seriösa skaran erbjuder sina nya spelare en oddsbonus. Detta gör naturligtvis även Scandibet. Det du behöver göra för att kamma hem den är att skapa ett spelkonto. Detta tar bara ett par minuter av ditt liv.

Sedan gör du din första insättning på minst 300 kronor för att kvalificera dig för bonuserbjudandet. Bonusen du kan få är på 100% från 300 upp till maximala 1000 spänn. Kanske lite hög nivå på lägsta insättning, men det vägs upp av de fina omsättningskraven som finns på detta nya spelbolag.

Vilka omsättningskrav har de?

Som en spelare vilken antar den sköna sportbonusen som Scandibet erbjuder, så kommer du naturligtvis att utsätta dig för omsättningskrav. Detta är något som sätter pressen på dig att visa upp vad du egentligen är kapabel till inom sportsbetting.

Här är det dock mycket bra och roligt med att du enbart behöver omsätta din första insättning plus bonus 5 gånger. Detta måste du göra inom 30 dagar och till ett lägsta odds av 1,9 gånger. Inte illa för att lansera ett nytt spelbolag på nätet.

Till Scandibet