Spela på El Clasico med de bästa oddsbonusarna

Nu på lördag 24 oktober så är det dags för Barcelona att möta Real Madrid i säsongens första El Clasico. Detta är ju två av de bästa lagen i världen så denna matchen kan sluta hur som helst. Vill man spela på El Clasico så kan vi tipsa om Tipwin, Casumo och Unibet som alla har bra oddsbonusar till nya kunder.

Se matchen som live streamas hos Unibet.

Spela på El Clasico hos Unibet

Det är extra roligt att spela på matchen hos Unibet för där kan man se och spela på den i deras live stream.

Eller så kan man välja deras vanliga välkomsterbjudande på odds som ger 100 kr gratisspel på sport. Detta erbjudande gäller för alla nya kunder som inte har gjort någon insättning eller tagit någon bonus hos Unibet eller någon av Spooniker Ltds systerssidor. Gör en insättning på 100 kr och få 100 kr i gratisspel. Eventuell vinst från detta gratisspel är dina att ta ut minus insatsen.
Till Unibet

Tipwin oddsbonus

En av de bästa oddsbonusarna på marknaden just nu hittar man hos spelbolaget Tipwin. Där får nya spelare 100% bonus upp till hela 1000 kr. Gör man sin första insättning på 1000 kr så kommer man att ha 2000 kr att spela med.
Omsättningskravet för denna bonus ligger på 5 gånger bonus samt insättning till ett minsta odds på 1.80.

Till Tipwin

Casumo oddsbonus

Hos Casumo får nya kunder som sätter in och spelar för 100 kr 300 kr i free bet. Minsta odds ska vara på 1.60. Eventuella vinster har inga omsättningskrav och kommer att betalas ut minus insättningen.

Till Casumo

18+ för att spela. Spela ansvarsfullt och regler och villkor tillämpas. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.