Unibet bookmakerbonus – 100 kr gratisspel

Nu är det snart dags för den efterlängtade premiären i La Liga som drar igång fredag den 11 september. Vill du spela på matcherna i La Liga så är Unibet ett riktigt bra val av spelbolag. Är du dessutom ny kund så har de en Unibet bookmakerbonus som ger 100 kr i gratisspel.

Hämta bonusen hos Unibet.

Unibet bookmakerbonus

100 kr i Unibet bookmakerbonus

Ett av de bästa spelbolagen när det kommer till spel på odds är utan tvekan Unibet. De har ett stort och brett utbud av alla de populära sporterna men även mindre sporter. De har en enkel och snygg sida och erbjuder snabba och trygga insättningar och uttag.

Är du ny kund hos Unibet så kan du även ta del av ett välkomsterbjudande. Det innebär att om du sätter in 100 kr så får du 100 kr i gratisspel. Dubbelt upp att spela med alltså.

Om La Liga

Förra året så var det storlaget Real Madrid som blev vinnare av Spanska ligan. Det enda laget som egentligen kan komma att utmana Real Madrid denna säsongen är Barcelona. Men just nu går det rykten om att Lionel Messi funderar på att byta klubb. Om Barcelonas störste profil Messi lämnar klubben så kommer de att få problem med att vinna denna säsongen i La Liga. Messi som har spelat hela sin karriär i Barcelona är missnöjd med ledningen och detta är troligtvis orsaken till att han funderar på att bryta upp.

Svenske Alexander Isak i La Liga

Svenske spelaren Alexander Isak 20 år är en spelare som vi kommer att hålla ögonen på. Det ska bli spännande att följa denne anfallaren och se vad han kan göra för sin klubb Real Sociedad. Förra säsongen så blev han utsedd till bäste anfallare i Real Sociedad. Det bådar även gott för vårt Svenska landslag som behöver ha en nytändning i anfallet.

Spela på La Liga hos Unibet.