Odds för Skytteliga i VM 2022

1696445066

*VM 2022 är runt hörnet och fotbollsfans från hela världen är spända på att se sina favoritlag tävla på den största scenen. En av de mest spännande individuella utmärkelserna är skytteligan, där den spelare som gör flest mål under turneringen belönas. Oddsen för skytteligan är alltid föremål för spekulationer och förutsägelser, och i den här artikeln kommer vi att gå igenom några av de främsta favoriterna och deras chanser att bli VM 2022:s skyttekung.*

1. Favoriter att vinna skytteligan

1.1 Lionel Messi

Lionel Messi anses vara en av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna och hans målskytteförmåga är inget annat än enastående. Som Argentinas främsta målskytt kommer Messi att vara en stark kandidat för skytteligan. Med sin teknik, snabbhet och förmåga att hitta nätet har Messi en stor chans att vinna skytteligan.

1.2 Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo är en annan fotbollssuperstjärna som alltid är i fokus under stora turneringar. Hans målrekord talar för sig självt och han har tidigare vunnit skytteligan både i VM och i Europamästerskapet. Ronaldo är en naturlig målskytt och kommer att vara en farlig spelare att möta för alla försvarslinjer.

1.3 Kylian Mbappé

Kylian Mbappé har snabbt etablerat sig som en av världens bästa unga spelare. Med sin snabbhet och teknik är han en mardröm för försvarsspelare. Mbappé kommer att vara en stark kandidat för skytteligan, särskilt med tanke på att Frankrike är ett av favoritlagen att vinna VM 2022.

1.4 Neymar Jr.

Neymar Jr. är en spelare som har en fantastisk förmåga att göra mål och skapa farliga målchanser. Med sitt dribblingsspel och sin förmåga att ta sig förbi försvarsspelare är Neymar Jr. alltid en fara för motståndarna. Han kommer definitivt att vara en spelare att hålla ett öga på när det gäller skytteligan.

2. Utmanare att hålla ögonen på

2.1 Robert Lewandowski

Robert Lewandowski är en målmaskin och hans prestationer för Bayern München talar för sig själva. Med sitt imponerande målsinne och sin förmåga att avgöra matcher på egen hand kommer Lewandowski att vara en stark utmanare för skytteligan i VM 2022.

2.2 Harry Kane

Harry Kane är en av de mest framstående anfallarna i världen och hans målskytteförmåga är enastående. Som Englands främsta målskytt kommer Kane att vara en spelare att hålla ögonen på när det gäller skytteligan. Med sin förmåga att vara på rätt plats vid rätt tillfälle och göra mål kommer han definitivt att vara en utmanare.

2.3 Romelu Lukaku

Romelu Lukaku är en kraftfull målskytt och har visat sin talang både i klubblaget Inter Milan och för det belgiska landslaget. Med sin styrka och målsinne kommer Lukaku att vara en farlig spelare i VM 2022 och en utmanare för skytteligan.

2.4 Mohamed Salah

Mohamed Salah har varit en målmaskin för Liverpool och hans förmåga att göra mål har inte gått obemärkt förbi. Som Egypts främsta målskytt kommer Salah att vara en spelare att hålla ögonen på i VM 2022. Hans snabbhet och teknik kommer att göra honom till en farlig spelare för motståndarna.

3. Outsiders med potential

3.1 Erling Haaland

Erling Haaland är en ung talangfull anfallare som har imponerat stort i Borussia Dortmund och det norska landslaget. Med sin imponerande målskytteförmåga och sin fysiska styrka kommer Haaland att vara en utmanare för skytteligan. Hans potential är enorm och han kan mycket väl överraska alla genom att bli VM 2022:s skyttekung.

3.2 Antoine Griezmann

Antoine Griezmann är en kreativ spelare med en fantastisk förmåga att göra mål och skapa chanser för sitt lag. Som en del av det franska landslaget, som betraktas som en av favoriterna att vinna VM 2022, kommer Griezmann att ha gott om möjligheter att göra mål och vara en outsider för skytteligan.

3.3 Luis Suárez

Luis Suárez är en erfaren målskytt som har visat sin förmåga att göra mål på den stora scenen. Som en del av det uruguayanska landslaget kommer Suárez att vara en farlig spelare för motståndarna och en outsider för skytteligan.

3.4 Paulo Dybala

Paulo Dybala är en kreativ spelare med en fantastisk teknik och förmåga att göra mål. Som en del av det argentinska landslaget kommer Dybala att ha möjligheter att visa upp sin talang och vara en outsider för skytteligan i VM 2022.

4. Sammanfattning

I VM 2022 kommer många spelare att sträva efter att bli turneringens skyttekung. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé och Neymar Jr. kommer att vara några av de främsta favoriterna att vinna skytteligan. Utmanare som Robert Lewandowski, Harry Kane, Romelu Lukaku och Mohamed Salah kommer också att vara spelare att hålla ögonen på. Dessutom kan unga talanger som Erling Haaland och kreativa spelare som Antoine Griezmann, Luis Suárez och Paulo Dybala överraska och utmana om skytteligan.

Oavsett vilken spelare som vinner skytteligan kommer VM 2022 att vara en spännande turnering fylld med mål och dramatik. Så håll ögonen öppna för dessa spelare och se vem som kommer att bli VM 2022:s skyttekung!

FAQ

1. Vem vann skytteligan i det senaste VM?
I det senaste VM, som hölls 2018, vann Harry Kane från England skytteligan med totalt sex mål.

2. Vilken spelare har flest mål i VM-historien?
Brasilianaren Ronaldo har flest mål i VM-historien. Han gjorde totalt 15 mål under sina deltaganden i VM-turneringarna.

3. Har någon spelare vunnit skytteligan mer än en gång?
Ja, flera spelare har vunnit skytteligan mer än en gång. Miroslav Klose, Ronaldo och Gerd Müller är exempel på spelare som har vunnit skytteligan mer än en gång.

4. Vilket lag har vunnit flest VM-turneringar?
Brasilien är det lag som har vunnit flest VM-turneringar. De har vunnit mästerskapet totalt fem gånger.

5. Vilket land är värd för VM 2022?
VM 2022 kommer att hållas i Qatar. Det blir det första VM-mästerskapet som kommer att spelas i november och december på grund av de höga sommartemperaturerna i landet.

By Bookmakerbonus

Välkommen till BookmakerBonus - din ultimata plats för allt relaterat till sportbetting och strategier! Vi är dedikerade till att ge dig de senaste nyheterna, tipsen och strategierna för att förbättra din sportbettingupplevelse.

Lämna ett svar

Relaterade Artiklar